Na onze succesvolle kersttrip naar Keulen in 2017 bezoekt het NSPV Limburg op algemeen verzoek opnieuw een leuke kerstmarkt in Duitsland. Deze keer brengt de reis ons naar het mooie Düsseldorf. Gelieve 19 en 20 december 2019 aan te kruisen in jullie agenda.

Leden NSPV en hun partner kunnen met ons mee tegen de zeer gunstige prijs van 98 euro p.p. (tweepersoonskamer). Toeslag eenpersoonskamer 44 euro.
Let wel op, plaatsen zijn beperkt en voorrang wordt gegeven aan leden NSPV Limburg.
Vertrek is voorzien in Alken. De autocar zal halt houden aan de opstapplaatsen Lummen en Maasmechelen.

Waarom de kerstmarkt van Düsseldorf?

Een wandeling door Düsseldorf tijdens de adventsweken over de Königsallee is een schitterende belevenis. De jugendstil Engeltjesmarkt op de Heinrich-Heine-Platz , die beschouwd word als de mooiste van allemaal, is ook echt de moeite waard om te bezoeken.

Aan het historische stadhuis staat de nostalgische markt waar men oude kunstambachten demonstreert. Tussen de kerstmarkten liggen de bekende winkelstraten die Düsseldorf rijk is.

De verschillende winkelstraten aan de Königsallee zijn ook rijkelijk versiert. Er zijn 3 kaufhof – galeria in de stad waarvan de voornaamste Am Wehrhahn en aan de  Königsallee gelegen zijn . Deze aan de Königsallee is wel de mooiste van allemaal . Er is ook een mooi sneeuwdorp in de omgeving.

De gemeenschappelijke 'Weihnachtsmarkt Nordstrasse' is sinds 18jaar het middelpunt voor jong en oud . De kerstmarkten liggen in het oude centrum (altstadt) . Alle kerstmarkten liggen op wandelafstand van elkaar.

Verblijf

We verblijven 1 nacht in het viersterrenhotel Mercure Hotel Düsseldorf City Center. Dit hotel ligt in het centrum van Düsseldorf, op slechts 300 meter van het centraal station. Het biedt kamers met airconditioning, een bar en een restaurant met Duitse gerechten. 

Alle kamers van het Mercure Hotel Düsseldorf City Center zijn rookvrij en zijn voorzien van satelliet-tv, koffie- en theefaciliteiten en WiFi. 

In de L'apero bar kunt u terecht voor kleine snacks, heerlijke wijnen en lokaal geproduceerd Altbier . 

De beroemde winkelstraat Königsallee is bereikbaar op slechts 10 minuten lopen van het Mercure Düsseldorf.

Inbegrepen

Vervoer per luxe autocar
1 overnachting met ontbijt in gekozen kamertype
Kosten verblijf chauffeur in single met alle maaltijden
Fooien chauffeur
Parkeerkosten
City Taks, Btw en garantiefonds reizen

Niet Inbegrepen

Overige maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven.

Info en inschrijving

Inschrijven kan d.m.v. uw naam en het aantal deelnemers  te bezorgen aan of te mailen naar: jeanpierreclaes@nspv.be
Uw inschrijving is pas definitief na betaling van uw bijdrage.
Het bedrag kan gestort worden op rekeningnummer BE89 9731 4106 2585 (BIC ARSPBE 22 XXX) met vermelding van naam en voornaam + NSPV Kerstmarkt 2019 + aantal personen (leden + partner)
Inschrijven is mogelijk tot 05 september of tot de voorziene kamers volzet zijn.

Info: Claes Jean-Pierre, 0495/846520 en jeanpierreclaes@nspv.be